Brygger: Arnljot Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1062 FG: 1009 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 165 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10000 gram Pilsner malt 2500 gram Vienna malt 2500 gram Hvete malt 1000 gram Crystal hvete malt [B]Humle og krydder[/B] 150 gram East Kent goldings 5% i 60 min. 50 gram East Kent goldings 5% i 10 min. [B]Andre ingredienser[/B] 50 gram tørket blæretang, knust siste 15 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min. i 67 grader 10 min. i 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saison Ale yeast WLP565 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Primærgjæring 9 dager i 26 grader Sekundærgjæring i 15 dager i 29 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2013 Flasket: 4. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N