Brygger: Arnljot Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1062
FG: 1009
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 165 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10000 gram Pilsner malt
2500 gram Vienna malt
2500 gram Hvete malt 
1000 gram Crystal hvete malt

[B]Humle og krydder[/B]
150 gram East Kent goldings 5% i 60 min.
50 gram East Kent goldings 5% i 10 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
50 gram tørket blæretang, knust siste 15 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min. i 67 grader
10 min. i 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saison Ale yeast WLP565
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring 9 dager i 26 grader
Sekundærgjæring i 15 dager i 29 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2013
Flasket: 4. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N