Brygger: Kristian Rudjord
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1094
FG: 1023
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 51,0
Beregnet farge: 105 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
best pale malt
munich lys
carafa 1
carafa 3 
crystal 
roasted barley
wheat
lys DME

[B]Humle og krydder[/B]
magnum 60 min
cascade 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
caco3
natron
66 gr 45 min
78 gr 10 min
10 l skyll

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: s05
Gjærmengde: 33 gr
Informasjon om gjæring:
18 gr 4 dgr 
22 gr 10 dgr

[B]Kommentarer[/B]
serveres ved 12 gr

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2016
Flasket: 20. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N