Brygger: Kristian Rudjord Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1094 FG: 1023 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 51,0 Beregnet farge: 105 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] best pale malt munich lys carafa 1 carafa 3 crystal roasted barley wheat lys DME [B]Humle og krydder[/B] magnum 60 min cascade 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] caco3 natron 66 gr 45 min 78 gr 10 min 10 l skyll [B]Gjæring[/B] Gjærtype: s05 Gjærmengde: 33 gr Informasjon om gjæring: 18 gr 4 dgr 22 gr 10 dgr [B]Kommentarer[/B] serveres ved 12 gr [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2016 Flasket: 20. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N