Brygger: Knut Erik Finstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1053
FG: 1007
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 235,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 16,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3000 g pilsener malt
1000g flaket hvete
1500 g hvetemalt
300 g havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Hallertau MF  4,6 %90 min
10 h Hallertau MF 4,6 % 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Trukket 10 min i kokt vann, avsilt og tilsatt på slutten av koking:
Appelsinzest tørket 30 g
Koriander 7 g
Ingefær 10 g

3 g gips  og 3 g kalsiumklorid tilsatt bryggevann

[B]Meskeinformasjon[/B]


[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400
Gjærmengde: 1,5 l starter fra et rør
Informasjon om gjæring:
Gjæringstemp 20 grader C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2013
Flasket: 1. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N