Brygger: Knut Erik Finstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1053 FG: 1007 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 235,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 16,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3000 g pilsener malt 1000g flaket hvete 1500 g hvetemalt 300 g havregryn [B]Humle og krydder[/B] 30 g Hallertau MF 4,6 %90 min 10 h Hallertau MF 4,6 % 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Trukket 10 min i kokt vann, avsilt og tilsatt på slutten av koking: Appelsinzest tørket 30 g Koriander 7 g Ingefær 10 g 3 g gips og 3 g kalsiumklorid tilsatt bryggevann [B]Meskeinformasjon[/B] [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400 Gjærmengde: 1,5 l starter fra et rør Informasjon om gjæring: Gjæringstemp 20 grader C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2013 Flasket: 1. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N