Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,056
FG: 1,011
Mengde vørter: 18,2l
Mengde ferdig øl: 15,5l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 16,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale          3 Kg
Munich Dark   0.5 Kg
Rugmalt          460 Gr
Pilsner Malt      300Gr
Carahell          250Gr
Wheat Malt     167 Gr
Black Malt       17Gr

[B]Humle og krydder[/B]
Azacca  16.7gr              60 min
Azacca  12.5gr              20 min
Halertrau Blanc 16.7gr  20 min
Azacca 12.5gr                 0 min
Halertrau Blanc 25gr       0 min
Azacca  29.2gr             tørrhumle
Halertrau Blanc 16.7gr tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Eit stegs mesking 66C i 1 time
Utvasking 75C i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 500
Gjærmengde: 1 Liter Starter
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring i 20 grader i 7 dager
Sekundærgjæring med tørrhumle i 17 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. november 2016
Flasket: 21. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N