Brygger: Bjørn Kenneth Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,056 FG: 1,011 Mengde vørter: 18,2l Mengde ferdig øl: 15,5l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 16,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale 3 Kg Munich Dark 0.5 Kg Rugmalt 460 Gr Pilsner Malt 300Gr Carahell 250Gr Wheat Malt 167 Gr Black Malt 17Gr [B]Humle og krydder[/B] Azacca 16.7gr 60 min Azacca 12.5gr 20 min Halertrau Blanc 16.7gr 20 min Azacca 12.5gr 0 min Halertrau Blanc 25gr 0 min Azacca 29.2gr tørrhumle Halertrau Blanc 16.7gr tørrhumle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Eit stegs mesking 66C i 1 time Utvasking 75C i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 500 Gjærmengde: 1 Liter Starter Informasjon om gjæring: Primærgjæring i 20 grader i 7 dager Sekundærgjæring med tørrhumle i 17 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. november 2016 Flasket: 21. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N