Brygger: Dag Frode Aasnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1052
FG: 1011
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 23,1
Beregnet farge: 28,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich,Pilsen,Caramel Light og Chocolate Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Magnum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 Min 65ºC.
10 Min 78ºC.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-23
Gjærmengde: 2Pk
Informasjon om gjæring:
3 uker 10ºC.
3 dg 15ºC.
aging 3ºC.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. januar 2016
Flasket: 15. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N