Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1052 FG: 1011 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 23,1 Beregnet farge: 28,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich,Pilsen,Caramel Light og Chocolate Malt [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 Min 65ºC. 10 Min 78ºC. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-23 Gjærmengde: 2Pk Informasjon om gjæring: 3 uker 10ºC. 3 dg 15ºC. aging 3ºC. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2016 Flasket: 15. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N