Brygger: Ken Robin Ruud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,056 FG: 1,016 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4kg Maris Otter 1,5kg Lettkokt havregryn 0,6kg Caramalt 120EBC 0,3 Chocolate Rye 0,3 Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] 50g East Kent Goldings - 60min 40g Fuggles - 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Prøvde litt eikechips, men ikke nok til å sette preg. Hadde glemt at jeg gjorde det helt til jeg gikk tilbake i oppskriften for å fylle inn dette skjemaet. [B]Meskeinformasjon[/B] 75min 63grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Whitbread Ale Gjærmengde: 3dl Slurry Informasjon om gjæring: Gjæret 2-3 uker på 18-20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2014 Flasket: 4. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N