Brygger: Ken Robin Ruud
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,056
FG: 1,016
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4kg Maris Otter
1,5kg Lettkokt havregryn
0,6kg Caramalt 120EBC
0,3 Chocolate Rye
0,3 Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
50g East Kent Goldings - 60min
40g Fuggles - 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Prøvde litt eikechips, men ikke nok til å sette preg. Hadde glemt at jeg gjorde det helt til jeg gikk tilbake i oppskriften for å fylle inn dette skjemaet.

[B]Meskeinformasjon[/B]
75min 63grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Whitbread Ale
Gjærmengde: 3dl Slurry
Informasjon om gjæring:
Gjæret 2-3 uker på 18-20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. desember 2014
Flasket: 4. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N