Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1052
FG: 1010
Mengde vørter: 23.0l
Mengde ferdig øl: 21.0l
Alkoholstyrke: 5.1%
Beregnet IBU: 35.0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5 kg pale malt
2,5 kg pilsner
0,3 kg cara30
0,2 kg havregryn

[B]Humle og krydder[/B]
Galena 15 g i 60 minutter
Amarillo 20 g i 5 minutter
Citra 20 g i 5 minutter
Amarillo 10 g i 1 minutt
Citra 10 g i 1 minutt
Amarillo 10 g tørrhumle
Citra 20 g tørrhumle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: Slurry
Informasjon om gjæring:
3 uker på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: Dec. 28, 2014
Flasket: Jan. 15, 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N