Brygger: Erik Pedersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,056
FG: 1,014
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt	 	5	EBC	 	4224	g
Munich Malt 20 EBC	 	20	EBC	 	260	g
Wheat Malt	 	3	EBC	 	200	g
Cara Red 40 EBC	 	40	EBC	 	150	g

[B]Humle og krydder[/B]
Hops
Centennial	 10%	alpha	 	23	g	 	60	minutes
Cascade	 6.5%	alpha	 	14	g	 	10	minutes
Centennial	 10.9%	alpha	 	14	g	 	10	minutes
Cascade	 6.5%	alpha	 	14	g	 	1	minutes
Centennial	 10.9%	alpha	 	14	g	 	1	minutes
Cascade   6.5%.     Alpha 
20     g dry
Centennial         10.9%   alpha
20    g  dry

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67c 80min- 78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 001
Gjærmengde: 1rør 2liters starter
Informasjon om gjæring:
14dager 20c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F