Brygger: Erik Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,056 FG: 1,014 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt 5 EBC 4224 g Munich Malt 20 EBC 20 EBC 260 g Wheat Malt 3 EBC 200 g Cara Red 40 EBC 40 EBC 150 g [B]Humle og krydder[/B] Hops Centennial 10% alpha 23 g 60 minutes Cascade 6.5% alpha 14 g 10 minutes Centennial 10.9% alpha 14 g 10 minutes Cascade 6.5% alpha 14 g 1 minutes Centennial 10.9% alpha 14 g 1 minutes Cascade 6.5%. Alpha 20 g dry Centennial 10.9% alpha 20 g dry [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67c 80min- 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 001 Gjærmengde: 1rør 2liters starter Informasjon om gjæring: 14dager 20c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F