Brygger: Kent Mikael Rosseland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1058
FG: 1018
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 82 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.400 kg United Kingdom - Maris Otter Pale (60.07%)
0.750 kg Flaked Oats (13.25%)
0.400 kg Munich I (7.07%)
0.280 kg American - Caramel / Crystal 60L (4.95%)
0.280 kg German - De-Husked Caraf I (4.95%)
0.200 kg Chocolate (3.53%)
0.200 kg United Kingdom - Pale Chocolate (3.53%)
0.150 kg United Kingdom - Roasted Barley (2.65%)

[B]Humle og krydder[/B]
28.0 g Centennial Pellet (10% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.3 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-04
Gjærmengde: 2x11 gram
Informasjon om gjæring:
Fermented at 20°C with Safale - English Ale Yeast S-04

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2018
Flasket: 18. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N