Brygger: Kent Mikael Rosseland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1058 FG: 1018 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 82 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.400 kg United Kingdom - Maris Otter Pale (60.07%) 0.750 kg Flaked Oats (13.25%) 0.400 kg Munich I (7.07%) 0.280 kg American - Caramel / Crystal 60L (4.95%) 0.280 kg German - De-Husked Caraf I (4.95%) 0.200 kg Chocolate (3.53%) 0.200 kg United Kingdom - Pale Chocolate (3.53%) 0.150 kg United Kingdom - Roasted Barley (2.65%) [B]Humle og krydder[/B] 28.0 g Centennial Pellet (10% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.3 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-04 Gjærmengde: 2x11 gram Informasjon om gjæring: Fermented at 20°C with Safale - English Ale Yeast S-04 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2018 Flasket: 18. januar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N