Brygger: Eivind Sveian
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13D Andre røykøl (basistype 13F Klassisk norsk juleøl)
Ekstra ingredienser: Røykmalt (stjørdasmalt)
OG: 1,066
FG: 1,018
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
1700g Pilsmalt
1700g Munich 2
1700g Vienna
500g Caramunich
250g Special B
200g Melanoidin
500g Røykmalt (Stjørdalsmalt)

[B]Humle og krydder[/B]
10g Merkur, 90min
10g Perle, 90min
5g Merkur,20min
5g Perle, 20min
15g Merkur, 0min
15g Perle, 0min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 60min
77 grader 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 2l starter
Informasjon om gjæring:
30 dager, starttemperatur 10 grader. Avsluttet på 15 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. desember 2015
Flasket: 27. oktober 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F