Brygger: Jon Sandvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1048 FG: 1010 Mengde vørter: 70,0l Mengde ferdig øl: 59,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11500 gram Weyermann Premium pilsner 1500 gram Weyermann Carapils [B]Humle og krydder[/B] 35 gram Target 10 % pellets 60 min. 90 gram Hallertau Mittelfruh 4.7% 20 min. 110 gram Hallertau Mittelfruh 4.7% 5 min. [B]Andre ingredienser[/B] 17 gram Irish moss 15 min. 1 ts Wyeast gjærnæring 10 min. [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 90 minutter. 78 grader 10 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2308 Gjærmengde: 0,5 liter slurry Informasjon om gjæring: 24 dager 9 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. oktober 2012 Flasket: 4. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F