Brygger: Jon Sandvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1048
FG: 1010
Mengde vørter: 70,0l
Mengde ferdig øl: 59,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11500 gram Weyermann Premium pilsner
1500 gram Weyermann Carapils

[B]Humle og krydder[/B]
35 gram Target 10 % pellets 60 min.
90 gram Hallertau Mittelfruh 4.7% 20 min.
110 gram Hallertau Mittelfruh 4.7% 5 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
17 gram Irish moss  15 min.
1 ts Wyeast gjærnæring  10 min.

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 90 minutter.
78 grader 10 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2308
Gjærmengde: 0,5 liter slurry
Informasjon om gjæring:
24 dager  9 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. oktober 2012
Flasket: 4. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F