Brygger: Thomas Hellberg Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,064
FG: 1,026
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 26,1
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10.65 kg Munich II 69.4% of grist
2.30 kg Pilsner 15% of grist
1.07 kg Caramunich II 7% of grist
0.92 kg Melanoidin 6% of grist
0.40 kg Crystal 120 2.6% of grist

[B]Humle og krydder[/B]
85.00 g Hallertau Mittlefrueh 6.3% @ 60 minutes 
20.00 g Hallertau Mittlefrueh 6.3% @ 30 minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
1	Whirlfloc Tablet @ 15 minutes	 
1	Yeast Nutrient @ 15 minutes

[B]Meskeinformasjon[/B]
30 min @ 66 grader
10 min @ 67 grader
10 min @ 68 grader
10 min @ 69 grader
10 min @ 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: iht mrmalty
Informasjon om gjæring:
Primary:	7 days @ 7° C
Secondary:	7 days @ 8° C
Tertiary:	7 days @ 9° C
Lager:	7 days @ 15° C
Age:	14 days @ 20° C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2016
Flasket: 25. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N