Brygger: Thomas Hellberg Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,064 FG: 1,026 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 26,1 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.65 kg Munich II 69.4% of grist 2.30 kg Pilsner 15% of grist 1.07 kg Caramunich II 7% of grist 0.92 kg Melanoidin 6% of grist 0.40 kg Crystal 120 2.6% of grist [B]Humle og krydder[/B] 85.00 g Hallertau Mittlefrueh 6.3% @ 60 minutes 20.00 g Hallertau Mittlefrueh 6.3% @ 30 minutes [B]Andre ingredienser[/B] 1 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes 1 Yeast Nutrient @ 15 minutes [B]Meskeinformasjon[/B] 30 min @ 66 grader 10 min @ 67 grader 10 min @ 68 grader 10 min @ 69 grader 10 min @ 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: iht mrmalty Informasjon om gjæring: Primary: 7 days @ 7° C Secondary: 7 days @ 8° C Tertiary: 7 days @ 9° C Lager: 7 days @ 15° C Age: 14 days @ 20° C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2016 Flasket: 25. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N