Brygger: Kenneth Nygård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,065 FG: 1,013 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,50 kg Pale Malt 1,00 kg Munich Malt 0,50 kg Wheat Malt 0,30 kg Carapils (4 EBC) 0,10 kg Dark Crystal Malt (275 EBC) 0,10 kg Rye Malt 0,20 Dark candi sugar (500 EBC) 0,15 Clear candi sugar (1 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 27 g Wakatu (7,1 % AA) - 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67°C i 75 minutter 75°C utmesk (10 min) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs Abbey Ale Gjærmengde: 2 tuber Informasjon om gjæring: Gjæres på 19 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] Vannjustering 3,0 gram Gypsum 2,5 gram natron 2,5 gram CaCl 0,5 gram kalk [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2014 Flasket: 22. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N