Brygger: Asbjørn Hilde
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1063
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5.2 kg Pilsner malt 77.6% 
0.6 kg Hvitt sukker 9% 
0.6 kg Hvetemalt 9% 
0.3 kg Aromatic 4.5% 
6.7 kg  Total

[B]Humle og krydder[/B]
10 g Magnum Pellet 60 min 
20 g Hallertau Mittelfruh Pellet 30 min
30 g Hersbrucker Pellet 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500
Gjærmengde: Slurry ca 350mrd cel
Informasjon om gjæring:
I romtemperatur 20-23 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. juli 2016
Flasket: 15. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N