Brygger: Asbjørn Hilde Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1063 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5.2 kg Pilsner malt 77.6% 0.6 kg Hvitt sukker 9% 0.6 kg Hvetemalt 9% 0.3 kg Aromatic 4.5% 6.7 kg Total [B]Humle og krydder[/B] 10 g Magnum Pellet 60 min 20 g Hallertau Mittelfruh Pellet 30 min 30 g Hersbrucker Pellet 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Gjærmengde: Slurry ca 350mrd cel Informasjon om gjæring: I romtemperatur 20-23 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. juli 2016 Flasket: 15. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N