Brygger: Bjørn Vistvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1012 Mengde vørter: 100,0l Mengde ferdig øl: 92,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 69,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 14170g Pils 8870g Vienna 1790g Munich 15ebc 1790g Crystal 120ebc 880g flaket bygg [B]Humle og krydder[/B] 20g Citra på 90 min 225g Centennial på 15 min 150g Citra på 15 min 325g Citra på 5 min 100g Citra etter 8 dager 250g Centennial etter 8 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 90 min 78 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Us-05 Gjærmengde: 69g Informasjon om gjæring: 17 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] Er tappet og karbonisert på fat 18.12.16 og overført til flaske 10.03.17 ifbm NM [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. desember 2016 Flasket: 10. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F