Brygger: Bjørn Vistvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1012
Mengde vørter: 100,0l
Mengde ferdig øl: 92,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 69,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
14170g Pils
8870g Vienna
1790g Munich 15ebc
1790g Crystal 120ebc
880g flaket bygg

[B]Humle og krydder[/B]
20g Citra på 90 min
225g Centennial på 15 min
150g Citra på 15 min
325g Citra på 5 min
100g Citra etter 8 dager
250g Centennial etter 8 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader i 90 min
78 grader i 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Us-05
Gjærmengde: 69g 
Informasjon om gjæring:
17 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
Er tappet og karbonisert på fat 18.12.16 og overført til flaske 10.03.17 ifbm NM

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. desember 2016
Flasket: 10. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F