Brygger: Freddy Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1051 FG: 1015 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 14 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,985 kg Wheat Malt, Ger (4,5 EBC) 2,025 kg Pilsner (2 Row) Ger (2,8 EBC) 0,400 kg Munich Malt (23,6 EBC) 0,125 kg Caramalt (Thomas Fawcett) (29,6 EBC) 0,035 kg Carafa Special III (Weyermann) (925,9 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 25,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,20 %] 60min 15,00 g Hallertauer Hersbrucker [4,20 %] 15min [B]Andre ingredienser[/B] 2 g/10liter Gypsum i vann 0,5 tsp Gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 45c 20min 67c 40min 76c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP380 Gjærmengde: Ihht. MrMalty. Informasjon om gjæring: 17grader 14 dager. Økte til 20 mot slutten for å se om den kom litt lenger ned. [B]Kommentarer[/B] Oppskrift fra The Great Bavarian Weissbier Project på nothernbrewer: http://forum.northernbrewer.com/viewtopic.php?t=40751 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. februar 2013 Flasket: 15. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F