Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1082 FG: 1011 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 9,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4500 g Pilsmalt 600 g Rugmalt 200 g CaraPils 100 g Aroma malt Mot slutt av koketid: 500 g Light DME 650 g sukker [B]Humle og krydder[/B] 30 g Styrian Golding 5.5 %, 60 min 40 g Styrian Golding 5.5 %, 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering, irish moss, gjærnæring. [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP550 Gjærmengde: Slurry fra tidligere brygg Informasjon om gjæring: 3.5 uke i boden, ca. 15 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. juni 2012 Flasket: 23. juli 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N