Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1082
FG: 1011
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 9,3%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4500 g Pilsmalt
  600 g Rugmalt
  200 g CaraPils
  100 g Aroma malt

Mot slutt av koketid:
  500 g Light DME
  650 g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Styrian Golding 5.5 %, 60 min
40 g Styrian Golding 5.5 %, 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering, irish moss, gjærnæring.

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550
Gjærmengde: Slurry fra tidligere brygg
Informasjon om gjæring:
3.5 uke i boden, ca. 15 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. juni 2012
Flasket: 23. juli 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N