Brygger: Aleksander L. Andersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1,055 FG: 1,013 Mengde vørter: 26,5l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, flaket hvete, flaket havre [B]Humle og krydder[/B] Colombus og Citra. Fersk appelsinskall og coreanderfrø. [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring. Risskall. [B]Meskeinformasjon[/B] 52gr 15 min - 66gr 20 min - 70gr 20 min 77gr 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Gjærmengde: 1 pakke i starter Informasjon om gjæring: 19gr i 2 uker, så utgjøring på noe høyere temp. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2017 Flasket: 16. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N