Brygger: Aleksander L. Andersen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1,055
FG: 1,013
Mengde vørter: 26,5l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 7,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, flaket hvete, flaket havre

[B]Humle og krydder[/B]
Colombus og Citra.
Fersk appelsinskall og coreanderfrø.

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring. Risskall.

[B]Meskeinformasjon[/B]
52gr 15 min - 66gr 20 min - 70gr 20 min 77gr 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400
Gjærmengde: 1 pakke i starter
Informasjon om gjæring:
19gr i 2 uker, så utgjøring på noe høyere temp.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. januar 2017
Flasket: 16. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N