Brygger: Pål Tegnander Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,110 FG: 1,032 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 10,4% Beregnet IBU: 110,0 Beregnet farge: 106 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7.70 kg. Pale Malt (5.9 EBC) 1.1 kg. Crystal malt (60 L) 0.5 kg. Chocolate malt (886.5 EBC) 0.5 kg. Munich malt (17.7 EBC) 4 gram sukker pr. liter i flaskingen [B]Humle og krydder[/B] 76.4 g chinook (11% Alfasyre) - 90 min. 23.8 g. Centennial (10% A) - 15 min. 23.8 g. Centennial ----"---- - 3 min. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min - 65 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nøgne Ø, IPA Gjærmengde: ca. 1/2 liter Informasjon om gjæring: 22 grader i tre uker. Stakk om - tilførte sukker for ettergjæring på flaske - satt flaskene på 25-28 grader i en uke - deretter kaldt. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. april 2013 Flasket: 19. mai 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N