Brygger: Roy Jespersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1074 FG: 1020 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 37,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 54,0 Beregnet farge: 47 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10500 gr Maris Otter 700 gr Crystal malt 1200 gr Amber malt 100 gr Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] Bramling Cross 200g [B]Andre ingredienser[/B] Muscovadosukker 500g 2 min før kokeslutt [B]Meskeinformasjon[/B] 20 min. ved 62°C 20 min. ved 67°C 20 min. ved 71°C 10 min. ved 76°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 6pk Informasjon om gjæring: 18-19 grader i 14 dager. [B]Kommentarer[/B] I tillegg var også Stein Gunnes med som brygger. Vi skilte ut 16 liter i to kjeler som kokte ned med fordamping utenom kokekaret og overførte dette til bryggekjelen rett før humleprogrammet startet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. april 2016 Flasket: 26. april 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N