Brygger: Eivind K. Arntzen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12B Belgisk fruktlambic
OG: 1060
FG: 1006
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 15,0
Beregnet farge: 0 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt og bær (morell)

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade
Kanelstang, vanilje, eikespon

[B]Andre ingredienser[/B]
Slurry fra tidliger batch

[B]Meskeinformasjon[/B]
En stegs infusjon

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: W1007 + 3763
Gjærmengde: 1 pakke av hver
Informasjon om gjæring:
Første året på gjærkaka.
1 år på fat m co2

[B]Kommentarer[/B]
"Blended"
Mix av tidligere surøl (slurry) og etterfyllt ballongen med rester fra annen brygging

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. desember 2014
Flasket: 15. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F