Brygger: Eivind K. Arntzen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12B Belgisk fruktlambic OG: 1060 FG: 1006 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 15,0 Beregnet farge: 0 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt og bær (morell) [B]Humle og krydder[/B] Cascade Kanelstang, vanilje, eikespon [B]Andre ingredienser[/B] Slurry fra tidliger batch [B]Meskeinformasjon[/B] En stegs infusjon [B]Gjæring[/B] Gjærtype: W1007 + 3763 Gjærmengde: 1 pakke av hver Informasjon om gjæring: Første året på gjærkaka. 1 år på fat m co2 [B]Kommentarer[/B] "Blended" Mix av tidligere surøl (slurry) og etterfyllt ballongen med rester fra annen brygging [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. desember 2014 Flasket: 15. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F