Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 95
FG: 8
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 11,4%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4500 gr. Pils malt, EBC 3
2850 gr. Hvete malt, EBC 4
1500 gr. Rug malt, EBC 6
750 gr. Bjørn's lettkokte havregryn, EBC 2

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Columbus pellets, IBU 12,9 tid 01:00
15 gr. Galaxy pellets, IBU 14,7 tid 00:05
10 gr. Galaxy pellets, IBU 14,7	tid 00:00

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65°C	75 min
78°C	20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WLP400
Gjærmengde: Slurry 262 ml
Informasjon om gjæring:
19 grader i 16 dager
2 grader i 24 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. desember 2012
Flasket: 11. januar 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: F