Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 95 FG: 8 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 11,4% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4500 gr. Pils malt, EBC 3 2850 gr. Hvete malt, EBC 4 1500 gr. Rug malt, EBC 6 750 gr. Bjørn's lettkokte havregryn, EBC 2 [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. Columbus pellets, IBU 12,9 tid 01:00 15 gr. Galaxy pellets, IBU 14,7 tid 00:05 10 gr. Galaxy pellets, IBU 14,7 tid 00:00 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65°C 75 min 78°C 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WLP400 Gjærmengde: Slurry 262 ml Informasjon om gjæring: 19 grader i 16 dager 2 grader i 24 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2012 Flasket: 11. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F