Brygger: Thomas Hellberg Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1,054
FG: 1,018
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 28,4
Beregnet farge: 50,3 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.25 kg Maris Otter Malt 79.5% of grist 
0.93 kg Brown Malt 8% of grist
0.93 kg Crystal 8% of grist
0.52 kg Carafa II malt 4.5% of grist

[B]Humle og krydder[/B]
80.00 g Fuggles 4.2% @ 60 minutes 
58.00 g Hallertau Mittlefrueh 2.7% @ 60 minutes 
56.25 g Fuggles 4.2% @ 10 minutes

[B]Andre ingredienser[/B]
1	Whirlfloc Tablet @ 15 minutes	 
1 ts	Yeast Nutrient @ 15 minutes

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 67 grader
10 min @ 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 3 rør 
Informasjon om gjæring:
Primary:	14 days @ 19° C
Secondary:	14 days @ 20° C
Age:	14 days @ 4° C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 19. januar 2017
Flasket: 2. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N