Brygger: Thomas Hellberg Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,054 FG: 1,018 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 28,4 Beregnet farge: 50,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.25 kg Maris Otter Malt 79.5% of grist 0.93 kg Brown Malt 8% of grist 0.93 kg Crystal 8% of grist 0.52 kg Carafa II malt 4.5% of grist [B]Humle og krydder[/B] 80.00 g Fuggles 4.2% @ 60 minutes 58.00 g Hallertau Mittlefrueh 2.7% @ 60 minutes 56.25 g Fuggles 4.2% @ 10 minutes [B]Andre ingredienser[/B] 1 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes 1 ts Yeast Nutrient @ 15 minutes [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 67 grader 10 min @ 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 3 rør Informasjon om gjæring: Primary: 14 days @ 19° C Secondary: 14 days @ 20° C Age: 14 days @ 4° C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 19. januar 2017 Flasket: 2. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N