Brygger: Stian Gustavsen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,058
FG: 0,998
Mengde vørter: 26,5l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 7,9%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.76 kg pils
0.34 kg Munich 10 Lovibond
0.34 kg hvetemalt 
0.06 kg caragold 
0.3 kg farin

[B]Humle og krydder[/B]
60g hallertauer mittelfruh @ FWH
40g hallertauer mittelfruh WP 20 min hvorav ca 10 minutter var rett under 79 grader.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @ 64 grader C
10 min @ 78C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Belle Saison 
Gjærmengde: 3 pakker 
Informasjon om gjæring:
Rehydrert gjær, ren O2 i 2 minutter, pitchet på 18 grader og latt stå 1 uke på ca 20C, og en uke på ca 22-23C (romtemperaturer)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2017
Flasket: 18. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N