Brygger: Stian Gustavsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,058 FG: 0,998 Mengde vørter: 26,5l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.76 kg pils 0.34 kg Munich 10 Lovibond 0.34 kg hvetemalt 0.06 kg caragold 0.3 kg farin [B]Humle og krydder[/B] 60g hallertauer mittelfruh @ FWH 40g hallertauer mittelfruh WP 20 min hvorav ca 10 minutter var rett under 79 grader. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @ 64 grader C 10 min @ 78C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Belle Saison Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: Rehydrert gjær, ren O2 i 2 minutter, pitchet på 18 grader og latt stå 1 uke på ca 20C, og en uke på ca 22-23C (romtemperaturer) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2017 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N