Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,069 FG: 1,014 Mengde vørter: 62,0l Mengde ferdig øl: 52,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 89,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 15 kilo Maris Otter palemalt 0,7 kilo Crystalmalt 0,5 kilo Hvetemalt 340 gram sukker til flaskekarbonering [B]Humle og krydder[/B] 60 minutter kok: 115 gram Chinook (12%) 15 minutter kok: 60 gram Amarillo (8,8%), 60 gram Citra (12,2%), 30 gram Nelson Sauvin (10,8%) 5 minutter kok: 60 gram Amarillo (8,8%), 60 gram Citra (12,2%), 30 gram Nelson Sauvin (10,8%) Tørrhumling 7 dager: 60 gram Amarillo (8,8%), 60 gram Citra (12,2%), 30 gram Nelson Sauvin (10,8%) [B]Andre ingredienser[/B] Mineraler i mesk: 22 gram Kalsiumsulfat, 5,5 gram Natron, 5,5 gram CaCo3 (kritt) Mineraler i skyllevann: 5,2 gram Kalsiumsulfat 10 minutter kok: 1 ts Wyeast gjærnæring og 1 tablett Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket i 90 minutter på 67 grader. 5 minutter mashout på 77 grader. Kontinuerlig skylling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 001 Gjærmengde: 2 pakker + starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 7 dager 20 grader i 7 dager 20 grader i 14 dager, ettergjæring på flasker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. januar 2018 Flasket: 1. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N