Brygger: Alberto Pescador Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1061 FG: 1012 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 6,1% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner 70% Munich 15% Special B 8% Aromatic Malt 4% Biscuit Malt 2% Roasted Barley 1% [B]Humle og krydder[/B] Nugget for Bittering [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion, 65 degC, 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp530 Gjærmengde: 280B Informasjon om gjæring: Primary fermentation: 4 days @ 18degC Secondary: 10 days with increase of 0.6 degC per day, up to 24 degC Cold crash at 5 degC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2017 Flasket: 22. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N