Brygger: Alberto Pescador
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1061
FG: 1012
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 6,1%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner 70%
Munich 15%
Special B 8%
Aromatic Malt 4%
Biscuit Malt 2%
Roasted Barley 1%

[B]Humle og krydder[/B]
Nugget for Bittering

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion, 65 degC, 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp530
Gjærmengde: 280B
Informasjon om gjæring:
Primary fermentation: 4 days @ 18degC
Secondary: 10 days with increase of 0.6 degC per day, up to 24 degC 
Cold crash at 5 degC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2017
Flasket: 22. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N