Brygger: Eirik Morland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: Kaffe
OG: 1084
FG: 1021
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 78 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
Wheat Malt
Biscuit Malt
Melanoidin Malt
Chocolate Malt
Roasted Barley
Smoked Malt
Dry Light Extract

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial
East Kent Golding

[B]Andre ingredienser[/B]
kaffe fra jacobsen og svart (idido fra etiopia)

[B]Meskeinformasjon[/B]
20 min 52 grader
75 min 66 grader
15 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007 
Gjærmengde: 3?
Informasjon om gjæring:
18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. august 2016
Flasket: 28. august 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N