Brygger: Eirik Morland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Kaffe OG: 1084 FG: 1021 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 78 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt Wheat Malt Biscuit Malt Melanoidin Malt Chocolate Malt Roasted Barley Smoked Malt Dry Light Extract [B]Humle og krydder[/B] Centennial East Kent Golding [B]Andre ingredienser[/B] kaffe fra jacobsen og svart (idido fra etiopia) [B]Meskeinformasjon[/B] 20 min 52 grader 75 min 66 grader 15 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 3? Informasjon om gjæring: 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. august 2016 Flasket: 28. august 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N