Brygger: Reinhard Mjaatvedt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1062 FG: 1005 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 33,7 Beregnet farge: 10,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,00 kg Pale Malt 3,50 kg Pilsner 1,00 kg Vienna Malt 0,40 kg Lyle's Golden Syrup 0,50 kg Dememera Sugar [B]Humle og krydder[/B] 30,0 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 60,0 min 30,0 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min 40,0 g Simcoe [13,00 %] - Boil 10,0 min 40,0 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 2,0 min [B]Andre ingredienser[/B] 1.5ml phosphoric acid per 25ml water, both mash and sparge 1,00 tsp Calcium Chloride (Mash 90,0 mins) 1,00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins) 2,00 tsp Yeast Nutrient (Boil 10,0 mins) [B]Meskeinformasjon[/B] Mash In: Add 27,00 l of water at 87,3 C Step temp:65,0 C Step length: 90 min No mashout [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast French Saison Gjærmengde: 4 liter starter Informasjon om gjæring: Start fermentation at 20C and let rise to 22C-23C. Ferment for 8 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. oktober 2015 Flasket: 27. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N