Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,085 FG: 1,009 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 10,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 86,5% Pilsnermalt 2,5% Melanoidin 11% Sukker [B]Humle og krydder[/B] 47g Hallertau magnum @ 60min (på 70liter) 30g Saaz @10min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65c i 75min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Gjærslurry Informasjon om gjæring: 19*c i 72h, så freerise. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. september 2016 Flasket: 20. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F