Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,085
FG: 1,009
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 10,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
86,5% Pilsnermalt
2,5% Melanoidin
11% Sukker

[B]Humle og krydder[/B]
47g Hallertau magnum @ 60min (på 70liter)
30g Saaz @10min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65c i 75min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: Gjærslurry
Informasjon om gjæring:
19*c i 72h, så freerise.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. september 2016
Flasket: 20. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F