Brygger: Jan Erik Amundsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,057
FG: 1,015
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 18,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munic, pale, vienna, crystal, carafa

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum, perle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-34/70
Gjærmengde: 3
Informasjon om gjæring:
10 grader 2 uker, 14 grader 1 uke, 3 grader 1 uke

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. november 2016
Flasket: 18. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F