Brygger: Jan Erik Amundsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,057 FG: 1,015 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 18,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munic, pale, vienna, crystal, carafa [B]Humle og krydder[/B] Magnum, perle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: S-34/70 Gjærmengde: 3 Informasjon om gjæring: 10 grader 2 uker, 14 grader 1 uke, 3 grader 1 uke [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. november 2016 Flasket: 18. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F