Brygger: Johnny Sletteland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger OG: 1,085 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 70% Munich Malt 15% Pilsner Malt 15% Vienna Malt [B]Humle og krydder[/B] 8g Magnum @ 60 min 45g Mittelfrueh @ 60 min 15g Mittelfrueh @ 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 66 grader i en time med dobbel dekoksjon for å nå utmesktemperatur [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP820 Gjærmengde: Slurry fra Märzen Informasjon om gjæring: 11 grader til 50% attenuering, deretter rolig opp til 18 grader og holdt en uke [B]Kommentarer[/B] Ølet er en doppelbock [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. mai 2015 Flasket: 5. juni 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N