Brygger: Johnny Sletteland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger
OG: 1,085
FG: 1,020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
70% Munich Malt
15% Pilsner Malt
15% Vienna Malt

[B]Humle og krydder[/B]
8g Magnum @ 60 min
45g Mittelfrueh @ 60 min
15g Mittelfrueh @ 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 66 grader i en time med dobbel dekoksjon for å nå utmesktemperatur

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP820
Gjærmengde: Slurry fra Märzen
Informasjon om gjæring:
11 grader til 50% attenuering, deretter rolig opp til 18 grader og holdt en uke

[B]Kommentarer[/B]
Ølet er en doppelbock

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. mai 2015
Flasket: 5. juni 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N