Brygger: Stian Berg Lystad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,047
FG: 1,010
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 19,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt (2 Row) Bel (3,9 EBC)  
Munich Malt - 10L (19,7 EBC)  Oats, Flaked (2,0 EBC) 
Cara-Pils/Dextrine Malt (3,9 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum [14,00 %]
Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %]

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75 minutter på 66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager #S-23
Gjærmengde: 33 g - 3pk
Informasjon om gjæring:
28 dager på 10 grader
2 dager på 18 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. desember 2013
Flasket: 26. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N