Brygger: Stian Berg Lystad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,047 FG: 1,010 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 19,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt (2 Row) Bel (3,9 EBC) Munich Malt - 10L (19,7 EBC) Oats, Flaked (2,0 EBC) Cara-Pils/Dextrine Malt (3,9 EBC) [B]Humle og krydder[/B] Magnum [14,00 %] Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 minutter på 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager #S-23 Gjærmengde: 33 g - 3pk Informasjon om gjæring: 28 dager på 10 grader 2 dager på 18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. desember 2013 Flasket: 26. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N