Brygger: Øyvind Langgård Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout) Ekstra ingredienser: Laktose OG: 1,060 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Dette kommer senere, da oppskriften ligger i en harddisk i en død Mac for øyeblikket.. [B]Humle og krydder[/B] Dette kommer senere, da oppskriften ligger i en harddisk i en død Mac for øyeblikket.. [B]Andre ingredienser[/B] Laktose [B]Meskeinformasjon[/B] Dette kommer senere, da oppskriften ligger i en harddisk i en død Mac for øyeblikket.. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP004 Gjærmengde: 200 milliarder Informasjon om gjæring: Romtemperatur [B]Kommentarer[/B] Dette ølet er det Lars Folven som har brygget, men jeg var bare medbrygger. Han fikk ikke logget på for å registrere ølet. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. desember 2015 Flasket: 7. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N