Brygger: Øyvind Langgård
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8B Sweet stout)
Ekstra ingredienser: Laktose
OG: 1,060
FG: 1,020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Dette kommer senere, da oppskriften ligger i en harddisk i en død Mac for øyeblikket..

[B]Humle og krydder[/B]
Dette kommer senere, da oppskriften ligger i en harddisk i en død Mac for øyeblikket..

[B]Andre ingredienser[/B]
Laktose

[B]Meskeinformasjon[/B]
Dette kommer senere, da oppskriften ligger i en harddisk i en død Mac for øyeblikket..

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP004
Gjærmengde: 200 milliarder
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]
Dette ølet er det Lars Folven som har brygget, men jeg var bare medbrygger. Han fikk ikke logget på for å registrere ølet.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. desember 2015
Flasket: 7. januar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N