Brygger: Petter Fornes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1060
FG: 1006
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 24 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3800 g Pale malt
  500 g Munich I
  400 g Rug malt
  400 g Havregryn
  200 g Aroma malt
  100 g Special B

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Hallertauer Mittelfruh 4.6 %, 60 min
35 g Saaz 3.5 %, 15 min
35 g Hallertauer Mittelfruh 4.6 %, 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering, gjærnæring, irish moss.

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash-in 61 grader, 90 min 66 grader, 5 min 72 grader, 5 min 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP565
Gjærmengde: Slurry fra tidligere brygg
Informasjon om gjæring:
Gjæret 5 uker i boden, ca. 15 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. juli 2012
Flasket: 13. august 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: N