Brygger: Petter Fornes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1060 FG: 1006 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 24 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3800 g Pale malt 500 g Munich I 400 g Rug malt 400 g Havregryn 200 g Aroma malt 100 g Special B [B]Humle og krydder[/B] 30 g Hallertauer Mittelfruh 4.6 %, 60 min 35 g Saaz 3.5 %, 15 min 35 g Hallertauer Mittelfruh 4.6 %, 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Vannjustering, gjærnæring, irish moss. [B]Meskeinformasjon[/B] Mash-in 61 grader, 90 min 66 grader, 5 min 72 grader, 5 min 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP565 Gjærmengde: Slurry fra tidligere brygg Informasjon om gjæring: Gjæret 5 uker i boden, ca. 15 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. juli 2012 Flasket: 13. august 2012 Filtrert: Nei Karbonering: N