Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1060 FG: 1008 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,7l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 58 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000 gr. Pilsmalt, EBC 3,5 1000 gr. Munich malt, EBC 25 50 gr. Carafa Special II, EBC 1150 500 gr. Muscovado sugar, EBC 550 [B]Humle og krydder[/B] 20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 01:00 7,5 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:15 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader, 60 min 78 grader, 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale Gjærmengde: 2x pakker Informasjon om gjæring: 19-22 grader 13 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2017 Flasket: 22. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F