Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1060
FG: 1008
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,7l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 58 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000 gr. Pilsmalt, EBC 3,5
1000 gr. Munich malt, EBC 25
50 gr. Carafa Special II, EBC 1150
500 gr. Muscovado sugar, EBC 550

[B]Humle og krydder[/B]
20 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 01:00
7,5 gr. Northern Brewer pellet, IBU 7,4, tid 00:15

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader, 60 min
78 grader, 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 530 Abbey Ale
Gjærmengde: 2x pakker
Informasjon om gjæring:
19-22 grader 13 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2017
Flasket: 22. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F