Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1,059 FG: 1,012 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 24,74 Beregnet farge: 11,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg Pale malt 0.55 kg Acid 0.4 kg Vienna [B]Humle og krydder[/B] 14 gram Magnum FWH 21 gram Citra 0 min. 21 gram Vic Secret 0 min. [B]Andre ingredienser[/B] 1 teskje gjærnæring 10 min. 1 stk protafloc 10 min. 5,1 kg Villbringebær [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min. på 67 grader 10 min. på 76 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M21 , Brett Urban Gjærmengde: ca 270 bill celler Informasjon om gjæring: Pitch 17 grader Steget til 21 grader over 8 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. januar 2018 Flasket: 7. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N