Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1,059
FG: 1,012
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 24,74
Beregnet farge: 11,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg Pale malt
0.55 kg Acid
0.4 kg Vienna

[B]Humle og krydder[/B]
14 gram Magnum FWH
21 gram Citra 0 min.
21 gram Vic Secret 0 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
1 teskje gjærnæring 10 min.
1 stk protafloc 10 min.
5,1 kg Villbringebær

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min. på 67 grader
10 min. på 76 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M21 , Brett Urban
Gjærmengde: ca 270 bill celler
Informasjon om gjæring:
Pitch 17 grader
Steget til 21 grader over 8 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. januar 2018
Flasket: 7. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N