Brygger: Dagfinn Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,104
FG: 1,020
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 11,0%
Beregnet IBU: 76,0
Beregnet farge: 100 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt
Havregyn
Munich
Chocolate Malt
Roasted Barley
Crystal
Brown Malt
Demerera sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus
Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]
Lakris stang 
Kaffe

[B]Meskeinformasjon[/B]
90min et stegs mesk med parti skylling

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 0.8 slurry + 1pk
Informasjon om gjæring:
18c i nesten 4 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. januar 2015
Flasket: 29. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N