Brygger: Dagfinn Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,104 FG: 1,020 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 76,0 Beregnet farge: 100 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt Havregyn Munich Chocolate Malt Roasted Barley Crystal Brown Malt Demerera sukker [B]Humle og krydder[/B] Columbus Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] Lakris stang Kaffe [B]Meskeinformasjon[/B] 90min et stegs mesk med parti skylling [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 0.8 slurry + 1pk Informasjon om gjæring: 18c i nesten 4 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. januar 2015 Flasket: 29. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N