Brygger: Knut Olav Øverby
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,076
FG: 1,010
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,66%
Beregnet IBU: 67,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt
Caramel hell malt

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial
Amarillo
Lemon drop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i 45 min, sirkulasjon med HERMS

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP0051
Gjærmengde: 2 stk. pure pitch
Informasjon om gjæring:
4 L Gjærstarter + forkultur

[B]Kommentarer[/B]
Karbonert med CO2

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. august 2017
Flasket: 4. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F