Brygger: Knut Olav Øverby Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,076 FG: 1,010 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,66% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt Caramel hell malt [B]Humle og krydder[/B] Centennial Amarillo Lemon drop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i 45 min, sirkulasjon med HERMS [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP0051 Gjærmengde: 2 stk. pure pitch Informasjon om gjæring: 4 L Gjærstarter + forkultur [B]Kommentarer[/B] Karbonert med CO2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. august 2017 Flasket: 4. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F