Brygger: Harald Berge , skal stå sammen Lauget jeg er i NRBL :)
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1065
FG: 1015
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt
Municmalt
crystalmalt
chocolatemalt

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesket 40-50-66 grader vanlig utmesk på 75 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde:  2 rør 3 liter start
Informasjon om gjæring:
4 uker på 9 grader + Diacatylrest

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. mai 2015
Flasket: 13. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F