Brygger: Harald Berge , skal stå sammen Lauget jeg er i NRBL :) Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1065 FG: 1015 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Municmalt crystalmalt chocolatemalt [B]Humle og krydder[/B] Saaz [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesket 40-50-66 grader vanlig utmesk på 75 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 2 rør 3 liter start Informasjon om gjæring: 4 uker på 9 grader + Diacatylrest [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. mai 2015 Flasket: 13. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F