Brygger: Reinert Hansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1050 FG: 1013 Mengde vørter: 110,0l Mengde ferdig øl: 100,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 27,3 Beregnet farge: 26,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 19 kg Maris Otter 1,5kg biscuit malt 45ebc 1,2kg crystal 75 ebc 0,5kg special b 300 ebc 0,15kg chocolate malt 1000 ebc [B]Humle og krydder[/B] 120g Fuggles 4,2% first wort 90 min 105g East kent goldings 6,1% 20 min 30g Fuggles 4,2% 5 min 30g East kent goldings 6,1% 5 min [B]Andre ingredienser[/B] calcium chloride 2g pr 10 liter i alt vann Gypsum, 1g pr 10 liter i alt vann Irish moss Gjærnæring (servomyces og wln1000) [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: Slurry, 4 dl Informasjon om gjæring: 19 grader i 2 uker og heving av temperaturen til 21 grader når stormgjæringen var over [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. januar 2013 Flasket: 26. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N