Brygger: Henrik Arild Sandbæk Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1056 FG: 1016 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 27,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5600 gram Castle pale malt 6ebc 1500 gram Castle munchener malt 15ebc 160 gram Muntons krystall 400ebc [B]Humle og krydder[/B] 40 gram Challenger blomst 6,5% i 60 min 25 Saaz blomst 3,5% i 8 min ved endt koking [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 67 grader i 60 min Siling i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 2042 Danish l Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Gjæring ved 9 grader i 24 dager 120 gram sukker til ettergjæring 17 grader i 8dager [B]Kommentarer[/B] Nytes best fra 12-14 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2013 Flasket: 21. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N