Brygger: Henrik Arild Sandbæk
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1056
FG: 1016
Mengde vørter: 33,0l
Mengde ferdig øl: 27,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5600 gram Castle pale malt 6ebc
1500 gram Castle munchener malt 15ebc
160 gram Muntons krystall 400ebc

[B]Humle og krydder[/B]
40 gram Challenger blomst 6,5% i 60 min 
25 Saaz blomst 3,5% i 8 min ved endt koking

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 67 grader i 60 min
Siling i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 2042 Danish l
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Gjæring ved 9 grader i 24 dager
120 gram sukker til ettergjæring 17 grader i 8dager

[B]Kommentarer[/B]
Nytes best fra 12-14

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2013
Flasket: 21. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N