Brygger: Knut Inge Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1085 FG: 1017 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 110,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale og lys karamelmalt og kandisukker. [B]Humle og krydder[/B] Humle: Magnum. Apollo. Cascade. Centennial. Columbus. Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66-67 gr i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Nottingham Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: 13 dager på 18 gr, + 2 dager coldcrash [B]Kommentarer[/B] Dette er en klone på Headdy Topper brygget på sett fra Olbrygging.no. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. oktober 2015 Flasket: 29. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N