Brygger: Knut Inge Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1085
FG: 1017
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 110,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale og lys karamelmalt og kandisukker.

[B]Humle og krydder[/B]
Humle: Magnum. Apollo. Cascade. Centennial. Columbus. Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66-67 gr i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Nottingham
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
13 dager på 18 gr, + 2 dager coldcrash

[B]Kommentarer[/B]
Dette er en klone på Headdy Topper brygget på sett fra Olbrygging.no.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. oktober 2015
Flasket: 29. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N