Brygger: Tommy Trøen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,056
FG: 1,008
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 28,9
Beregnet farge: 7,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
59.3 % Pilsner (2 Row) Bel (3.9 EBC) 
16.7 % Pale Malt (2 Row) Bel (5.9 EBC) 
16.7 % Wheat, Torrified (3.3 EBC)
7.4% Cane (Beet) Sugar (0.0 EBC)

[B]Humle og krydder[/B]
45.00 g   Saaz [4.00 %] - Boil 60.0 min 
20.00 g   Willamette [5.50 %] - Boil 30.0 min
10.00 g   Centennial [10.00 %] - Boil 0.0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
BIAB:
65 degrees for 60 min, mash out and hold for 10 min on 76 degrees

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Belgian Ale (White Labs #WLP550)

20 Celsius for 19 days.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. februar 2015
Flasket: 3. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N