Brygger: Tommy Trøen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,056 FG: 1,008 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 28,9 Beregnet farge: 7,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 59.3 % Pilsner (2 Row) Bel (3.9 EBC) 16.7 % Pale Malt (2 Row) Bel (5.9 EBC) 16.7 % Wheat, Torrified (3.3 EBC) 7.4% Cane (Beet) Sugar (0.0 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 45.00 g   Saaz [4.00 %] - Boil 60.0 min 20.00 g   Willamette [5.50 %] - Boil 30.0 min 10.00 g   Centennial [10.00 %] - Boil 0.0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB: 65 degrees for 60 min, mash out and hold for 10 min on 76 degrees [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP550 Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Belgian Ale (White Labs #WLP550) 20 Celsius for 19 days. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. februar 2015 Flasket: 3. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N