Brygger: Roy Viggo Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1057 FG: 1018 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3600 g Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) 65,1 % 550 g Oats, Flaked (2,0 EBC) 9,9 % 250 g Dark Crystal Malt 240 EBC (240,0 EBC) 4,5 % 250 g Pale Chocolate Malt TF (600,0 EBC) 4,5 % 250 g Roasted Barley (Thomas Fawcett) (1200 EBC) 4,5 % 250 g Victory Malt (49,3 EBC) 4,5 % 250 g Wheat, Flaked (3,2 EBC) 4,5 % 130 g Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (1000 EBC) 2,4 % [B]Humle og krydder[/B] 50 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 60 min 27,2 IBUs 25 g Fuggle [4,50 %] - Boil 30 min 9,4 IBUs 25 g East Kent Goldings (EKG) [5,00 %] - Boil 0 min 0,0 IBUs 25 g Fuggle [4,50 %] - Boil 0 min 0,0 IBUs [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesk med 16 liter vann, 67 grader i 60 min. Oppvarming til 72 grader over 10 min og hold i 10 min. Kontinuerlig skylling med 16 liter vann ved 75 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs #WLP005 Gjærmengde: 2 pkg Informasjon om gjæring: Startet gjæring på 19 grader, økt til 20 grader etter 7 dager. Tappet på fat etter 19 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2017 Flasket: 19. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F