Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1051
FG: 1014
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 14,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
i kilo
Best Hvetemalt 	3
Best Pilsenmalt	1,5
Melanoidin 	0,125
Vienna 	0,125

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Mittelfruh 2016	22,5G	4,5%AA	60min
Hallertau Mittelfruh 2016	10G	4,5%AA	15min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
innmesk 63C, direkte stigning til 70C ila 30 minutter. 70C i 20 - 78C i 10.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP380
Gjærmengde: 2pk i starter
Informasjon om gjæring:
17C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2018
Flasket: 20. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N