Brygger: Eirik Nygård Molund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen/Weissbier OG: 1051 FG: 1014 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] i kilo Best Hvetemalt 3 Best Pilsenmalt 1,5 Melanoidin 0,125 Vienna 0,125 [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Mittelfruh 2016 22,5G 4,5%AA 60min Hallertau Mittelfruh 2016 10G 4,5%AA 15min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] innmesk 63C, direkte stigning til 70C ila 30 minutter. 70C i 20 - 78C i 10. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP380 Gjærmengde: 2pk i starter Informasjon om gjæring: 17C i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2018 Flasket: 20. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N