Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1,050 FG: 1,014 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC 400 g Crystal Malt 120 EBC 150 g Dark Crystal 275 EBC 50 g Chocolate Malt 1200 EBC [B]Humle og krydder[/B] 30 g Goldings pellets 5,21% AA (60 min) 20 g East Kent Goldings blomst 5,21% AA (10 min) [B]Andre ingredienser[/B] 1 teskje Irish Moss (5 min) 1 dråpe Defoamer (60 min) [B]Meskeinformasjon[/B] Kok opp 20 liter vann til 72 grader. La det meske i 75 minutter på ca 68 grader. Kok opp 10 liter vann til 75 grader. La det meske i 20 min på ca 72 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP005 British Ale Gjærmengde: 1,5L gjærstarter Informasjon om gjæring: Gjæres i 2 uker på ca 18-20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2014 Flasket: 8. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N