Brygger: Håkon Bjerke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,060
FG: 1,006
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 35,0
Beregnet farge: 7,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
100% Pilsnermalt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Hersbrucker 5,9%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
90 minutter på 63C, fly sparge

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand Belle Sais
Gjærmengde: 22g
Informasjon om gjæring:
Steppet opp fra 18 til 27 over en to ukers periode

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. januar 2014
Flasket: 22. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N