Brygger: Håkon Bjerke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,060 FG: 1,006 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 7,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 100% Pilsnermalt [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Hersbrucker 5,9% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter på 63C, fly sparge [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand Belle Sais Gjærmengde: 22g Informasjon om gjæring: Steppet opp fra 18 til 27 over en to ukers periode [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. januar 2014 Flasket: 22. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N