Brygger: Marius Flagstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,082
FG: 1,012
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 7,0l
Alkoholstyrke: 9,2%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 13,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3 kg Pale Malt 5 EBC
150 g Caramalt 30 EBC
150 g Hvete Malt 5 EBC
150 g Lys Spraymalt
150 g Bordsukker

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (60 min)
10 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (15 min)
15 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (5 min)

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss
klarningsmiddel

[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min på 68 grader så 20 min på 71 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500 Trappist Ale
Gjærmengde: 1.5L Gjærstarter
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur (ca 21 grader) i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. mai 2013
Flasket: 9. juni 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N