Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,082 FG: 1,012 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 7,0l Alkoholstyrke: 9,2% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 13,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3 kg Pale Malt 5 EBC 150 g Caramalt 30 EBC 150 g Hvete Malt 5 EBC 150 g Lys Spraymalt 150 g Bordsukker [B]Humle og krydder[/B] 30 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (60 min) 10 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (15 min) 15 g Hallertauer Mittelfrueh 4.08% AA (5 min) [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss klarningsmiddel [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 68 grader så 20 min på 71 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Trappist Ale Gjærmengde: 1.5L Gjærstarter Informasjon om gjæring: Romtemperatur (ca 21 grader) i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mai 2013 Flasket: 9. juni 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N