Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2G Klassisk røykøl
OG: 1070
FG: 1015
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Stjørdalsmaltn	10	EBC	3600	g	
Pilsner Malt	3	EBC	11000	g	
Black Malt	1220	EBC	300	g

(25 % Stjørdalsmalt fra Roar Sandodden/Alstadberger Tradisjonsbryggeri)

[B]Humle og krydder[/B]
HopShot	61.1	%	10	g	60	min	
Saaz	2.9	%	50	g	15	min	
Kazbek	6.4	%	50	g	15	min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Trippel dekoksjon , ca. 40 - 50 - 67 i hovemeskekaret. Mashout og skyllevann 78 grader.

Mesk de to første uttakene i 20 min på 63 og 65 Siste dekoksjon kokes 30 min. De to første 25-30 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Gjær fra E C Dahls
Gjærmengde: 3-4 l. starter
Informasjon om gjæring:
9 grader i 14 dager. En uke på ca 20.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. desember 2017
Flasket: 2. januar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N