Brygger: Knut Inge Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1052 FG: 1020 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,0% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt, hvete og umaltet hvete [B]Humle og krydder[/B] Northern brewer saaz. Koriander og pomeranskall [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesketemp 67 gr [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safebrew. T 58 Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: Gjæret i 14 dager på 18 gr. Utgjæring i litt over 1 døgn På 22-23 gr. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. juni 2016 Flasket: 7. juli 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N