Brygger: Knut Inge Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1052
FG: 1020
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,0%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt, hvete og umaltet hvete

[B]Humle og krydder[/B]
Northern brewer saaz. Koriander og pomeranskall

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesketemp 67 gr

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safebrew. T 58
Gjærmengde: 1 pose
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 14 dager på 18 gr. Utgjæring i litt over 1 døgn På 22-23 gr.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. juni 2016
Flasket: 7. juli 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N